22-годишен бургазлия осиновен от французи търси биологичните си родители

0

22-годишният Ranguel иска да се запознае с тях, вълнува се дали има братя и сестри

До редакцията на Флагман.бг пристигна писмо от френски гражданин, с име Ranguel. Трогателното съобщение 22-годишният младеж моли  за съдействие, за да открие биологичните си родители. Историята е едно вече пораснало момче, което издирва истинските си майка и баща, би разчувствала много хора. 

Единственото, което знае Ranguel за корените си е, че е роден в Бургас. Осиновен е от френско семейство, когато е бил 1 годинка. Не говори български, а образованието си следва във Франция, където са приятелите му и близките му. 

Сега, след повече от 20 години, младежът знае, че всъщност е роден на брега на морето в България и повече от всичко иска да знае биологичния си произход. Той разполага само с имена и ЕГН на родителите си. В разказа си той посочва, че истинската му майка се казва Анка Стоянова, родена на 22 март 1971 г., и баща – Веселин Стоянов, роден на 23 юни 1969 г. 

Ranguel няколко пъти е идвал в Бургас. Заедно с приятелите си тук е успял да издири адресната си регистрация, когато е бил бебе: кв. Победа, ул. „Тамара“. 

„Не искам нищо от тях, няма да ги упреквам, че са ме изоставили. Просто искам да ги познавам, да знам имам ли братя и сестри“, пише в писмото си до Флагман.бг Ranguel.

Той моли всички, които видят неговия зов за помощ, да го разпространяват с надеждата, че той ще стигне до майка му и баща му, и някогашното семейство някой ден ще се срещне.

В България тайната на осиновяването от родилните домове се пази строго. Младежът обаче е категорично решен да стигне до край, за да разбере кой е всъщност. 

Прегледана: 28513

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече