Мейзер: Заради Ники съм на това положение! Сега ми помага да се чувствам добре

0

Анита Мейзер, осъдена и лежала в затвора за убийството по непредпазливост на съпруга си Николай, с нова изповед, скандална като живота й от 2016 г. насам, когато се разигра трагедията със смъртен случай.


„Колкото дни страдах незаслужено в България, толкова дни нонстоп ще бъда някъде за компенсация! Америка е уникално красива държава и до края на живота си няма да мога да я разглеждам. Пренаситена е от безброй красоти… Светът и той ме чака, Ники – също, но малко ще почака! Нямам бърза работа да ходя при него, има време“, емоционално пише Мейзер, която разнообразява гледките след килията с природните чудеса из САЩ, където се намира.
Но това не е краят на изповедта.

След като заявява, че е страдала незаслужено в България, Мейзер добавя: „Заради Ники съм на това положение. Той знае какво сам си самопричини… и сега, гледайки отвисоко, ми помага всеки ден да се чувствам добре и ме пази от най лошото“.

https://cache1.24chasa.bg/Images/Cache/793/Image_8550793_128_0.jpg

Силиконката проверява силикона


Анита Мейзер не спира с откровенията, но вече не говори задочно на покойния Николай, а ги посвещава директно към роднините му: „Послание към сестра му на моя съпруг Ники и всички вас, приятели и неприятели. Днес, точно преди 10 години, се запознах с Ники на живо във Варна. Влязох тогава по пътя към вкъщи, директно от летището в магазина, напазарувах и буквално след 1 час знаехме вече, че не можем един без друг!“.

Николай Димов
Бившата затворничка обикаля Розовите пясъчни дюни и националните паркове в щата Юта, известен с дивата си неповторима красота. Там Мейзер е под опеката на заможен американец, която я държи под крилото си и й помага: „Това преживяване е с мой изключително добър и верен приятел американец с голямо сърце. Дължа му много и ще съм му благодарна до края на живота си за всичко, което прави за мен. Благодаря ти, приятелю, Бог да те благослови“.

Прегледана: 33181

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече