Вижте каква палава кака е майката на Виктор Николаев (Снимки)

0

В крак с новото време са родителите на Виктор Николаев, които скоро се сдобили със социални мрежи, за да могат да общуват по-лесно със сина си, снаха си и внучката.
За всичките години на екран водещият на „Здравей, България“ така и не се съгласи да последва примера на повечето се колеги, които гостуват в различни предавания, показващи ежедневието им извън ефир и близките им хора. Николаев никога не е говорил нито за родителите си, нито за жената до себе си.

Оказва се, че майка му и баща му не са случайни люде, а сред най-уважаваните авторитети в родния на семейството Разград. Бащата на Виктор – Николай, също е в сферата на журналистиката и вероятно под негово влияние тв водещият навремето се насочил към тази професионална сфера. Таткото на Николаев от години се труди в местния разградски вестник, но не като журналист, а като графичен дизайнер. Въпреки това му се носела слава на много начетен мъж, който имал отношение по всяка тема.

Майката на Николаев – Роси, също е познато лице за разградчани. Навремето била сред най-големите хубавици в града и рано се омъжила за Николай. Виктор е тяхно единствено дете, братя и сестри журналистът няма. През последните години майка му сменила няколко професии. Известно време била борсов посредник, а сега нейни съграждани твърдят, че се преместила да работи в образователния отдел в общината и заемала авторитетен пост.

Родителите на Николаев все още работели и не разчитали на неговата финансова помощ. Точно когато го изпратили да бъде студент в София, били най-трудните им времена във финансов план, но сега успявали да се справят със заплатите, които получавали. Според техни познати в Разград Виктор рядко се връщал в бащиния дом, а и родителите му не ходели на гости в столицата чак толкова често. Иначе уважавали много снаха си Людмила, с която тв водещият няма брак, но двамата са родители на 13-годишна дъщеря.

Прегледана: 39230

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече