Защо изхвърлиха Алекс Сърчаджиева от „Игри на волята“?

0

Въпреки че се справи чудесно със задачата си миналата година, при това малко след смъртта на Иван Ласкин, продуцентите решили, че ще е добре Алекс да изчезне за кратко от екрана

Талантливата Александра Сърчаджиева, която беше първата водеща на риалити формата за физическа издръжливост, характер и съобразителност “Игри на волята”, няма да застане пред камерите на второто издание на шоуто.

Въпреки че се справи чудесно със задачата си миналата година, при това малко след смъртта на Иван Ласкин, продуцентите решили, че ще е добре Алекс да изчезне за кратко от екрана.

Те смятали, че има известна умора у зрителите да гледат дъщерята на Пепа Николова като водеща на всевъзможни предавания – от “Денсинг Старс”, през “Вип Брадър”, до “Игри на волята”, въпреки че Александра винаги е проявявала завиден професионализъм.

Шефовете на телевизията също преценили, че е добре всеки водещ да се превръща в лице на едно предаване, а не да прескача от риалити в риалити.

Така наред с кастинга за участници в “Игри на волята”, продуцентите от Old School трябвало да мислят и за нов водещ, от когото зависи до голяма степен успеха на шоуто, пише Галерия. Твърди се, че изборът вече е направен, а в кулоарите на телевизията дори се млъви, че мястото на Алекс може да бде заето от двама души.

Предполага се, че те ще бъдат мъж и жена, а мнозина допускат, че поне единият ще бъде спортист тъй като спортните качества са задължителни за участниците, за да се справят с тежките игри.

Продуцентите обаче били притеснени дали заместниците на Алекс ще имат нейната удивителна памет и способност да учи дълги и сложни текстове, пълни с исторически и географски факти, наизус.

“Игри на волята” е освен забавно и поучително предаване, в което водещият обогатява познанията на зрителите с информация за местности, исторически герои и легенди. Аутокюто на плажа не може да се монтира и дългите текстове трябва да бъдат научавани наизуст.

Точно заради тази дарба, която е присъща на актьорите, други допускат, че колежка на Алекс може да заеме мястото й и евентуално да си партнира с настоящ или бивш спортист.

Снимките на “Игри на волята” започват съвсем скоро, а предаването ще бъде единственото сигурно риалити,ь което ще се завърти през есенния сезон на Nova.

Прегледана: 56877

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече