Джак Никълсън: Ще умра в самота, репутацията ми отблъсна всички жени

0

Джак Никълсън, който през последните години се оттегли от киното, е станал доброволен затворник в собственото си имение. Медии отвъд океана твърдят, че денят му преминава в следобедна дрямка, пиене на мляко и рисуване. Той така се е изолирал от света, че е купил и съседните имоти, за да парира появата на потенциални досадници и любопитковци.  

В едно от малкото интервюта, дадени през последните години, мега звездата на Холивуд признава: „Аз съм сам и вероятно ще умра в самота. Моята репутация от миналото отблъсна всички жени – нито една от тях не вярва в мен. Много ми се иска да преживея един последен роман, но съм реалист и знам, че това няма как да се случи. Но и не отричам желанието си за любов“. Сред малкото му гости е внукът му, с когото гледат спортни предавания по телевизията.

Тъкмо заради любимия си баскетболен отбор „Лос Анджелис Лейкърс“ титанът  в седмото изкуство напусла бърлогата си преди пандемията. Той и синът му Рей бяха забелязани сред тълпата на трибуната. Двамата останаха крайно доволни от мача, тъй като фаворитите им триумфираха. Копирано от standartnews.com

Прегледана: 60561

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече