Близо милион копия от скандалната книга на племенницата на Тръмп се продадоха за ден

0

Скандалната книга на племенницата на Доналд Тръмп – Мери Тръмп, беше изкупена в първия ден, в който се появи, в тираж от 950 000 екземпляра, съобщи CNN, като се позова на издателството й „Саймън енд Шустър“.

Книгата на Мери Тръмп, озаглавена:“Прекалено много и никога достатъчно: Как семейството ми създаде най-опасния човек на света“, е подобрила и рекорда, установен от мемоарите на бившия съветник по националната сигурност на президента – Джон Болтън. Творбата му, наречена: „Стаята, в която това се случи: Мемоари от Белия дом“, беше разпродадена в тираж над 780 000 екземпляра в първата седмица от появата си на пазара.

Говорителката на Белия дом Кейли Маккенани заяви неотдавна, че книгата на Мери Тръмп съдържа смехотворни твърдения и е пълна измислица.

В нея Мери Тръмп, който е доктор по клиническа психология, твърди, че един от факторите, сформирали мирогледа на Тръмп в детските години, е стремежът да избегне неодобрението от страна на баща си Фредерик Тръмп. Според Мери Тръмп условията, в които е израснал и е бил възпитан Тръмп, са го лишили от способността да съпреживява и са го отчуждили от реалния свят.

Прегледана: 51907

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече