Ерос Рамацоти ошашави наша цветарка в Чикаго

0

Българка от Чикаго успя да привлече като клиент в цветарския си магазин световната звезда Ерос Рамацоти. Сънародничката ни си помислила, че вероятно сънува, когато на прага се появила музикалната знаменитост.

Пламена Тодорова пристигнала в САЩ, когато била на 21 години, а магазинчето за цветя, което отворила в пълното с българи чикагското предградие Розмунд, е нейна стара мечта. Когато обаче Ерос Рамацоти се изправил срещу нея, тя трябвало буквално да разтърка очите си, за да се отърси от изненадата да види в бутика й да влиза един от любимите й изпълнители. Няколко секунди по-късно Плами се отърсила от шока от тази

неочаквана среща със звездата и се втурнала да обслужи клиента си.

Самият Рамацоти приел с усмивка стъписването на цветарката. Той си купил червена роза. Символичното за България цвете Плами е избрала и за лого на бутика си в предградието Розмунд. След като платил цветето, Рамацоти побъбрил с българката и останал изключително впечатлен, след като тя му споделила, че е израснала с неговата музика в Европа, разказва „България днес“.

След тази първа среща Рамацоти редовно минавал да си купува цветя от българката.

„Голяма чест е да се запозная с Ерос Рамацоти, чиято музика ми е любима, и дори да поговоря с него. Обичам теб и твоята музика. Благодаря, че дойдохте и направихте деня ни!“, сподели под снимка със звездата в мрежата собственичката на магазина за цветя.

Рамацоти знае къде да ходи за цветя в Чикаго коментират клиенти на българката.

Плами разказва, че стигнала случайно до идеята за отваряне на бутик за цветя. Когато пристигнала в САЩ, докато се оглеждала с каква работа да се захване на първо време, попаднала на обява за продавачки на цветя в квартален магазин. Няколко години се трудила на непълно работно време, докато стигне до изпълнението на мечтата си да има свое магазинче за цветя.

Според познавачи на този занаят българката използва европейския си произход, страстта си към пътуванията и познаването на различните култури, за да създаде уникален флорален дизайн за корпоративни и социални събития. Със сигурност това е допаднало и на Ерос Рамацоти, който продължава да избира розите на българката.

Прегледана: 52128

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече