Ген. Мутафчийски върти педали в Черноморец

0

Присъствието на най-известния генерал в страната – ген.-майор Венцислав Мутафчийски, в курортното градче Черноморец не е изненада за местните жители. Шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса често може да бъде засечен из уличките върху своето превозно средство на две колела – велосипед с кош, или т. нар. холандско колело, научи ПИК.

Според някои от местните жители причината Мутафчийски често да посещава Черноморец е, че има вила в градчето. Генерал Мутафчийски обаче никога не можел да бъде засечен да събира тен на централния плаж на курорта, който обичайно е най-гъстонаселен с туристи. Шефът на Военномедицинска академия предпочитал плажа на близкия еко къмпинг „Черноморец“. Той пък се е превърнал в предпочитано място на столичния арт и светски елит. Там отмаряли със семействата си на каравани шефката на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова, актрисата от „Пътят на честта“ Силвия Петкова и мъжът ѝ – режисьорът Зоран Петровски, тв водещата Галя Щърбева, музикантът и пресен депутат от ГЕРБ Калин Вельов…

„Няколко пъти засякохме ген. Мутафчийски да кара колело из Черноморец. Точно беше ходил с колелото до бакалията да си напазарува и кошът му беше пълен с провизии. Голям симпатята! Отвръща с усмивка и поздрав на всички, които го разпознават и му козируват“, споделят летовници, били в курорта неотдавна.
Генералът предпочитал повече време да плува, отколкото да седи под чадъра, коментират те. Задължително извеждал сутрин и вечер домашния си любимец, който бил неотлъчно до него през цялото време.

Прегледана: 51537

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече