Нестор Арсенов прекъсна речта на Борисов с крясъци: „Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п…..“

0

Конференцията на управляващите в столицата днес не мина без инциденти, след като група протестиращи се вклини в 5000-ото събрание. Речта на Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ беше прекъсната от млад мъж, известният в столицата активист Нестор Арсенов, който извика: „Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п.тки“. Викна го няколко пъти и бе изведен от стюардите на ГЕРБ.

Нестор Арсенов, който е завършил астрофизика в Мюнхен се защити, че не е псувал, а само е цитирал думи на премиера и не разбира защо симпатизантите на ГЕРБ са реагирали остро. Той разказа, че бил ударен в корема с крак и влачен за косата от стоящите наблизо хора на събранието, но след като се е намесила полицията всичко се е успокоило. В парка той бе пазен от полицаи.

Запитан каква друга реакция е очаквал на очевидната провокация, Арсенов хитро се измъкна, че управляващите с поведението си също постоянно провокират протестиращите в центъра на София.

Младежът няма сериозни наранявания и заяви, че довечера ще бъде както винаги на поста си около Триъгълника на властта и „Орлов мост“.

Прегледана: 52236

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече