Шуши не може да прежали Жорж: Цяла година незабравими мой! Поклон!

0

„Цяла година незабравими мой! Поклон!“ С тези кратки, но трогателни думи любимата жена на легендарния политик Жорж Ганчев – Валентина Танева, по известна като Шуши, изплака цялата болка и мъка, насъбрана за тази една година без него.

Сърцето му не издържа. Той издъхна на 19 август 2019 г. след няколко инфаркта и не дочака 29 август, когато щеше да отпразнува 80-годишен юбилей. Човекът, който няколко пъти се кандидатира за президент и стана известен с крилатите фрази „Не ме гледай умно, българино!“ и „Ха сега, кажи си приказката, Бероне!“, бе изпратен от целия политически и обществен елит.

За това говори и фактът, че година след смъртта му хората си спомнят с добро за колоритния политик и творец и изразяват скръбта си под поста на Шуши.

„С най-добри спомени съм за Жорж! И още по-прекрасни чувства към теб, Шуши! Поклон! Нека почива в Мир!“, „Наистина неповторим и незабравим човек- за хората, които го допуснаха в сърцето си и той тях“, „Поклон и респект, пред Жорж! Светла му памет!“, „Вечна памет и поклон!“, „Един от най-прекрасните хора на света. И – ПРИЯТЕЛ! Липсваш ни, Жорж!“, са част от тротагелните коментари на негови приятели и познати по случай първата годишнина от кончината му.

На погребението вярната му половинка бе неутешима и се прости с него с думите: „Най-великият мъж на тази планета!“

Прегледана: 48238

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече