Изберете българското

0

В навечерието на всяка нова учебна година в редица детски градини и училища в страната се извършват множество ремонти. От особена важност е те да се изпълняват с качествени и безвредни материали от утвърдени на пазара производители. „Предлагаме продукти, с които да се извършат качествени ремонти в образователните институции и децата и учениците да бъдат посрещнати без притеснения“, коментира Хараламби Хараламбиев, изпълнителен директор на един от най-големите и стари български производители – „Лакпром“. Компанията предлага сертифицирани продукти на достъпни цени, които могат да бъдат доставени до съответните обекти.

„Новото ни поколение бои на водна основа са подходящи за боядисване на стени, тавани и цокли в класните стаи и коридорите. Тяхното предимство е не само в това, че са бързосъхнещи, но нямат и познатата остра миризма, която остава с дни.

А това ги прави особено подходящи и за бързи и неотложни ремонти и след началото на учебната година“, информира още Хараламбиев. По думите му, продуктите са създадени с подходящи суровини, в които няма вредни емисии за децата. Фирмата предлага и свои бои за пътна маркировка, подходящи за освежаване на сигнализацията в близост до училища и детски градини.

Мнозина директори на училища и детски градини са изправени и пред избора на подходящите дезинфектанти, с които да се осигури максимално безопасна среда за децата и учениците. От „Лакпром“ съветват дезинфектанти да се купуват от доказали се производители. Фирмата предлага препарат на базата на етилов алкохол с концентрация над 70% – оптимална за унищожаване на микроорганизми, бактерии и коронавируси. А денатурираният алкохол е преработен специално така, че да бъде подходящ за ефективна и безопасна дезинфекция на ръце и повърхности и в същото време да не уврежда кожата и дрехите при употреба.

Прегледана: 40630

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече