Зрители пишат до Кошлуков: Махнете Орлин Горанов!

0

Любимият на цяла България тенор Орлин Горанов си е вкарал голям таралеж в гащите, като се е съгласил да води новото състезание по БНТ „Последният печели“. Според хора на „Сан Стефано“ 29, генералният директор Емил Кошлуков всекидневно е затрупван с писма, предимно от зрители от третата възраст, които остро роптаят срещу изпълнителя на „Светът е за двама“ и настояват за смяната му, писа Lupa.bg

Поне засега шефът не се впечатлявал твърде много от сигналите и бил доволен от предаването на Орлин. Макар и със скромен рейтинг, състезанието излизало на БНТ близо 3 пъти по-евтино от предшественика си „Стани богат“, за който продуцентът Нико Тупарев лапваше по 11 бона и половина на епизод.

Пестенето на пари било основен приоритет в задлъжнелия с колосалните 60 млн. лева обществен канал, а друг плюс бил фактът, че Орлин Горанов се разписвал срещу 3 000 лева хонорари на месец, за сравнение с 5-те на иначе отличния Михаил Билалов.

Много зрители още не могат да прежалят стартиралата през 1980 г. „Минута е много“ и Петър Вучков

Самият Орлин Горанов обаче доста се ядосвал от гневните писма, а егото му страдало от изявления като „по-добре върнете Петър Вучков, нищо че скоро навърши 100“. Или „единственото по-фалшиво от декорите в предаването е поведението на водещия“.

В интерес на истината сред лавината от критики имало и сериозни похвали, предимно от дами в пенсия, които не само превъзнасяли уменията на Орлин, а направо му се обяснявали в любов.

Прегледана: 45848

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече