В Ухан забравиха за коронавируса, купонът е на макс

0

Ухан бе мястото, откъдето проблемите на света през 2020 година започнаха. Първо там плъзна коронавирусът, с който сега се бори цялото човечество. Но в епицентъра на заразата през последните месеци нещата започнаха да се успокояват. Животът там се връща към нормалните си обороти, а клубовете отново са пълни.

Снимки, направени на 18 септември, показват как изглежда парти сцената в Ухан – заведенията са препълнени, а само шепа хора носят маски. Младите хора танцуват на дансинга и са толкова близки, колкото е немислимо да са някъде другаде по света.

Властите обявиха, че Ухан е преборил коронавируса още през юни, когато бяха тествани 9,9 млн граждани. Градът не е регистриран локално предаване на COVID-19 от май месец, а това се случи благодарение на пълна блокада, която остави жителите на Ухан у дома в продължение на 76 дни.=

След като на 8 април жителите на града вече можеха да излизат навън, ограниченията падаха едно след друго. Миналият месец от Bloomberg съобщиха, че  социалният живот в Ухан се е „възобновил във всичките му разновидности“, ксато са отворили и ресторантите, кината и караоке салоните.

Прегледана: 43981

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече