Внукът на Вера Кочовска наследява дарбата й?

0

Дъщерята на Вера Кочовска е станала майка на момченце. Десислава смята, че е напълно възможно дарбата на великата пророчица да бъде предадена на нейния син, особено след като по време на бременността ѝ се случили няколко странни събития, при които тя усетила закрилата на Кочовска. „Винаги ми е помагала, когато съм я питала нещо, дори когато, бременна в 9-ия месец, ме ухапа неваксинирано куче и докторите казаха да махна бебето, да направя аборт, послушах вътрешно майка ми и не го направих.

Сега имам бебе, роди се през април, момченце – кръстихме го на мама с нейната буква, казва се Виктор. Благодарна съм на мъжа си, че той избра детето да носи името на майка ми“, споделя щерката на ясновидката. „Ако беше жива, мама щеше да стане на 75 години. Имах много силна връзка с нея. Не знам как, но разбрах, че умира. Бях в Шумен и се канех да се прибирам в Плевен след изпитите ми. Прилоша ми много, а това не е характерно за мен, по принцип съм здрав човек. Пих много вода, но имах чувството, че изгарям отвътре.

Легнах си, като реших да не притеснявам майка ми, като ѝ звъня. Половин час по-късно се обади брат ми и ми каза, че тя е починала. В този момент всичко премина. Не помня как съм запалила колата през плач и толкова натисках газта, за да карам бързо, а колата сякаш напук не набираше скорост. По-късно си дадох сметка, че мама ме е пазила да не стане катастрофа“, разказва още Десислава, която продължа да живее със спомените за своята любима майка.

Прегледана: 44851

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече