Брад Пит и Анджелина Джоли отново заедно

0

Бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли се събраха отново… заради децата си. Двамата се връщат отново в съда, за да бъдат изслушани исканията им относно попечителството над децата на двойката.

Причината е, че Брад Пит иска попечителството да бъде 50 на 50 и сякаш не вижда друг начин искането му да бъде удовлетворено, освен това да бъде решено съдебно, пишат международните издания Cosmopolitan и Entertainment Online.

Източник, близък до актьора, споделя, че Брад се държи с изключително уважение към Анджелина и нейната роля на родител. И макар да не е съгласен с всичко, което тя прави, знае, че бившата му съпруга много обича децата им и иска най-доброто за тях. В същото време обаче Пит е сигурен, че и неговото присъствие в живота на децата не е по-малко важно.

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха заедно в продължение на 12 години -една о т най-обичаните и най-известни двойки в Холивуд, като почитателите им и медиите ги наричаха Бранджелина. По време на връзката им Брад Пит призна вече осиновените по-рано деца от Анджелина – Мадокс, който вече е на 19 години, Пакс, който сега е на 16 и Захара (на 15 години). Двойката има и три биологични деца – вече 14-годишната Шайло и близнаците Нокс и Вивиан (на 11 г.)

Прегледана: 40679

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече