В Индия бият ако не носиш маска ВИДЕО

0

Сурови физически наказания се налагат на индийците, които не спазват ограниченията по време на пандемия. Бруталните мерки, включващи и жестоко насилие, бяха въведени в азиатската държава с население от 1 милиард и 300 милиона души още през март при масовото разпространение на коронавируса извън Китай. 

Полицаи с пръчки бяха изпратени тогава по улиците на Индия, за да дисциплинират и приберат по домовете им хората, които нарушават стриктните правила. 

Полицията в Мумбай разчита и на физически упражнения, които нарушителите на стриктната карантина са принудени да правят директно там, където бъдат заловени – дори и на улицата. Лицеви опори, коремни преси и клекове са само малка част от наказанията, които хората, позволили си да излязат без причина, трябва да направят под зоркия поглед на служителите на реда. Някои се опитали да се измъкнат, като обяснили, че са излезли за да купят храна, но това не трогва полицията.

Видео клипове, показващи безжалостното отношение на полицаите към индийците се разпространяват редовно в социалните мрежи. А едно видео от август продължава да буди интереса на мнозина, въпреки бруталните шамари и побоя, които индийските полицаи раздават на гражданите.

От лятото полицаите в Индия носят и специални коронакостюми, с които плашат децата и им обясняват как трябва да се предпазят от опасния вирус.

Прегледана: 44833

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече