Вдовицата на Шон Конъри влиза в затвора?

0

Съпругата на починалия наскоро култов актьор Шон Конъри може да влезе в затвора и да плати сериозна глоба по дело за измама, свързано с продажбата на жилище в Марбея.

Властите в Испания са предупредили 91-годишната Мишлин Рокбрюн, че ще ѝ повдигнат обвинение и ще предадат делото в съда. Вдовицата отрича да има участие в нарушение на данъчното законодателство.
Испанската прокуратура се опитва да се свърже с властите на Бахамските острови, където живее Рокбрюн. Официални искания за уведомяване на Мишлин Рокбрюн за обвинителния акт и съдебното дело срещу нея са изпращани два пъти на Бахамите, но испанските власти все още не са получили отговор, твърди добре информиран източник.

Испанската прокуратура подозира семейство Конъри в данъчни нарушения, свързани с имението им в Марбея. През 1999 г. вилата там е продадена и разрушена, а на нейно място в противоречие с наредбите е построена жилищна сграда. По това дело бяха осъдени адвокатите на актьора, кметът на Марбея и шестима служители на градския съвет.

Прегледана: 44482

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече