Горан Благоев смени БНТ с „Евроком“

0

Журналистът Горан Благоев, който преди два дни официално се раздели с БНТ, отиде на работа в телевизия „Евроком“. Той ще води свое авторско предаване „Памет без давност“. всяка събота от 19 часа. Новината съобщи самият той.

„Благодаря на собствениците на телевизията и на колегите там за съпричастността и подкрепата. Започвам нов проект в медия, в която оцениха моя натрупан с десетилетията професионализъм. В медия, в която ти помагат да реализираш идеите си, а не ти пречат. В медия, в която ти дават свобода, а не те мачкат. Ще се радвам, както и досега, да бъдете мои верни, но и критични зрители. Очаквам ви всяка събота в 19 часа в „Памет без давност“ по телевизия „Евроком“, написа Горан Благоев.

Благоев стана учредител на партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“. Поради тази причина ръководството на БНТ свали от ефир неговото предаване „Вяра и общество“ и го лиши от възможността на бъде водещ, за да не влияе политически на аудиторията. А преди ден журналистът и историк се раздели емоционално с телевизията-майка, където близо 30 години води своето предаване „Вяра и общество“. 

Прегледана: 43994

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече