Конспирацията на века: Имитатор управлява бивша Югославия 35 години вместо Тито!

0

Може да се окаже, че любимецът на Екатерина Захариева Йосип Броз Тито сам по себе си представлява една от най-големите конспирации на 20-и век. Според редица учени от бивша Югославия човекът, управлявал федерацията с железен юмрук, е неизвестно менте и няма нищо общо с родения през 1892-а хърватски комунист.

Словенският професор Бостиан Марко Турк, асоцииран преподавател в Сорбоната твърди, че държавният глава и младият революционер са различни хора, а подмяната е станала някъде след 1928-а година. Той подкрепя теорията си с куп фотографии на младия и стария Тито, които според него са съвсем различни хора. Нещо повече – оригиналът е поне с 30 см по-висок от двойника.

Истинският Тито в ареста през 1928 г.

Разсекретени документи от ЦРУ подкрепят теорията на учения. Според доклад на агента Джордж Питърсън от 60-те години гражданите на бившата СФРЮ живеят в лъжа, а малцината, които са наясно с конспирацията, постепенно биват отстранявани.

Историкът Мирослав Тодорович, автор на няколко книги по темата, разкрива по сръбската Първа телевизия: „Твърдя, че Тито не е съществувал какъвто си го мислим и има друг човек, който е ръководил бивша Югославия,“ казва той. Ученият твърди, че изследва диктатора от десетилетие, след това търсил информация във всички световни архиви и родните места на Йосип Броз. 

Мирослав добавя, че никой не се е съгласил да прави ДНК анализ на Тито, въпреки „многобройните категорични доказателства за измама“. „Племенникът му Йоско ме съди за лъжи. Преминах голямо изпитание, което продължи две години. Оправдан бях и съдът бе категоричен, че съм представил факти, които могат да бъдат доказани“, казва Тодорович.

Прегледана: 44997

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече