Почина легендарната милионерка Джулия Бул

0

Малко преди да навърши 86, в Париж почина известната милонерка Доулия Бул. Юлия Христова, станала известна у нас като Доулия Бул през 90-те години на миналия век, е издъхнала в апартамента си в Париж, съобщи бизнесменът Христо Куртев. На нея е посветен хитът на Емил Димитров „Джулия“.

Джулия Бул е легенда на парижкия и софияския хайлаф, известна с култовата фраза: „Истинският секс започва след 70“, която споделя с Мис България Наталия Гуркова.

Дамата се завърна в родината в началото на демокрацията и през 90-те блестеше на всеки изискан коктейл и прием в столицата. Тя беше добра приятелка с Нора Нова и с доня Маргарита – съпругата на Симеон Сакскобургготски, а основен виновник за светската й слава има Евгени Минчев.

Бул живееше в огромен апартамент с изрисувани в трон л’ ьой стени, гледащ към храм – паметника Ал. Невски, който сме показвали на нашата публика.

Юлия Христова бяга от България и се омъжва за милионера Жан Бул. Съпругът й е шеф на разпространението на френския печат и е човек с големи връзки във всички бизнеси в Париж – и в сериозния, и в шоуто. Христо Куртев, който създава музикалната компания Орфеус, за да движи издаването на Емил Димитров във Франция, представя певеца на Жан Бул и той се влюбва в музиката на българина. Емил е много благодарен на бизнесмена за подкрепата и нарича една от песните си на жена му.

След смъртта на Жан Бул, Юлия Христова наследява милиони в пари, скъпоценности и имоти. Синът й обаче не успява да се справи с наследството, а през последните години дори изпраща майка си в старчески дом, откъдето за щастие я измъкват верни приятели. Джулия Бул, която би трябвало да бе над 90-годишна, но никой никога не научава на колко е точно, приключва живота си в малък апартамент в Париж.

Прегледана: 49083

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече