“Мисис България Европа 2020” Мариета Захариева: За мен красотата е само опаковка!(Снимки)

0

Безспорен фаворит в тазгодишното издание на конкурса „Мисис България“ стана бизнесдамата Мариета Захариева.

Малцина са участничките в 22-годишната история на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас, които впечатляват не само с красота, но и с изумителна професионална кариера и няколко висши образования.

Красивата Мариета Захариева се окичи с титлата “Мисис България Европа 2020”. Когато ситуацията с пандемията от COVID-19 отшуми, Мариета Захариева ще ни представи на международния конкурс „Мисис Европа“ през 2021 година.

„За мен красотата е само опаковката, която се вижда на пръв поглед. Семейството ми ме възпита така, че за мен най-ценното да бъдат знанията ми. Неусетно натрупах четири дипломи със специалности “Финанси”, “Банков мениджънт”, “Маркетинг” и “Администрация”. Не закъсняха и плодовете от този мой труд. Заемах високи длъжности в държавната администрация, бях зам.-министър“, споделя Мариета.

Красавицата е щастливо омъжена и има син на 16 години.

Но понякога в живота на човек идват събития, които преобръщат плановете му. Мариета Захариева е изправена пред огромно изпитание да се бори с автоимунно заболяване. За щастие красивата дама попада при подходящия лекар, който успява да я излекува с помощта на пробиотици. Това отваря нова страница в живота на Мариета, която от две години развива успешен бизнес с производството на  пробиотици и хранителни добавки.

„Мисис България“ е производител на пробиотиците и имуностимулаторите „Bactojoy“, които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus. Нейната компания е „Булгар Биотик“ ЕООД.

Те са създадени на основата на коластра и бактерията за кисело мляко Lactobacillus Bulgaricus, децата просто ги обожават, защото в някой от тях има и шоколад.

„След всичко, което преживях реших, че трябва да помогна на хората да живеят по-добре, да бъдат здрави и изпълнени с енергия. Няма кътче по света, където съм била и хората да не са чували за вълшебствата на Lactobacillus Bulgaricus.

След толкова успехи в личния и професионални си живот реших да се изправя и пред предизвикателството „Мисис България“.  Записах се в конкурса не толкова от суета. Не за това да се опиянявам от короната и блясъка на празника. Хареса ми идеята, че мога да представя себе си като личност, която може да бъде пример. Прегърнах предизвикателството, че в голямото семейство на конкурса ще бъда полезна. Харесват ми каузите зад които всяка година застават участничките. Гордея се с тази моя победа, както и с бизнеса си и съм сигурна, че има какво да дам на хората“, разказва чаровната Мариета.  

Подробности за пробиотиците и имуностимулаторите „Bactojoy“ можете да видите или поръчате на сайта https://www.bulgarbiotic.bg/

Прегледана: 51191

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече