Почина кралят на порното

0

Лари Флинт, основателят на порно списанието „Hustler“, който изгради империя за забавления за възрастни, почина в дома си в Холивуд Хилс на 78-годишна възраст, потвърди пред CNN неговия племенник Джими Флинт-младши.

Точната причина за смъртта му не е разкрита. Флинт-младши обаче каза, че чичо му е бил в лошо здравословно състояние през по-голямата част от последните 30 години. Той също така поясни, че смъртта му не е свързана с COVID-19. „Лари беше бунтар. Той имаше много сложна личност. За това и направиха филм за него”, каза Флинт-младши за чичо си.

    Флинт стартира порнографското списание „Hustler“ през 1974 г. Профил на Флинт, публикуван в The Hollywood Reporter през 2013 г. описва „Hustler“, като списание, насочено към „по-синя от публика от тази на Playboy“.

„Hustler“ стана известно със своите графични и противоречиви изображения, включващи изнасилване и осакатяване. Флинт основава „Larry Flynt Publications“, която произвежда други порнографски списания като „Barely Legal“ и „Beaver Hunt“.

Стартира и други бизнеси, като казиното „Hustler“ в Лос Анджелис.

    През 1978 г. Флинт е прострелян и парализиран от кръста надолу от серийния убиец Джоузеф Пол Франклин.

В интервю от 2013 г. Франклин казва пред CNN, че е разстроен, след като видял междурасова двойка снимана за издание на „Hustler“. „Просто ми стана лошо. Мисля, че белите се женят за бели, черните се женят за черни, индианците се женят за индианци. ориенталците с ориенталци. Хвърлих списанието и си помислих, че ще го убия“, казва Франклин. По случаят е направен филмът „Народът срещу Лари Флинт“.

Прегледана: 40679

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече