„Мисис България“ Мариета Захариева сензационно: Пробиотикът Bactojoy Immune Complex предпазва от COVID-19!

0

„Пробиотикът Bactojoy Immune Complex предпазва от COVID-19.“ Това обяви бизнесдамата и носителка на титлата „Мисис България Европа 2020“ Мариета Захариева.

„Bactojoy Immune Complex е единственият в България пробиотик, който е клинично изследван в две болници – „Св. Ив. Рилски“ и ИСУЛ. Престижното швейцарско медицинско издание Nutrients отдели 11 страници на нашия продукт с описание на въздействието му върху имунната система. Един от водещите имунолози у нас – проф. Кюркчиев заяви с целия си авторитет на лекция пред 50 професори, че Bactojoy Immune Complex може да ни предпази от COVID-19!“, споделя Мариета Захариева. Пробиотикът се предлага в големите вериги аптеки като СОфармаси, Санита, Сейба, Гален и др. Огромен интерес продуктът предизвиква и в много страни извън България – САЩ, Южна Корея, Виетнам, голям пазарен дял има и в Румъния.

Част от публикацията в Nutrients

Тя изтъква още редица предимства и качества на продукта.

Bactojoy  ImmuneComplexe пробиотик + пребиотик е произведен в България на база на автентичния  Lactobacillus  bulgaricus. Осигурява  силен  имунитет като  спомага  за изграждане на имунологична защита срещу заболявания на горните дихателни пътища и вирусни  инфекции. Намалява  възпалителните  процеси.  Подпомага  естественото производство на късо-верижни мастни киселини. Подпомага нормалното фукциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функции  на  организма.  Допринася  за естествен  детокс на  организма. Повлиява благоприятно метаболизма на холестерола.

Bactojoy Immune Complex  може да се прилага с цел профилактика,  в борбата с вирусни инфекции, за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора, периоди на повишен стрес, при смяна на сезоните, като съпътстващо лечение, при възстановяване на баланс на стомашно-чревна флора, по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение, при синдром на раздразненото черво.

Още информация за Bactojoy Immune Complex можете на да намерите ТУК!

Преди две години Мариета Захариева основава фирмата „Булгар Биотик“ ЕООД, производител на пробиотиците и имуностимулаторите „Bactojoy“, които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.

Прегледана: 46612

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече