Синът на Румен Радев: Нямаше замеряне, момче се подхлъзна и изпусна чаша

0

Какво стана онази нощ с Георги – синът на президента Румен Радев. От разпитите му в полицията излиза следното.

В 30-минутен разговор в столичното IV РУ младежът е потвърдил думите на приятелите си, че са празнували кротко, а момче се е подхлъзнало на терасата и изпуснало чашата си, съобщава „24 часа“.

17-годишният младеж отиде днес в полицията с майка си Гинка Кесякова заради купон, на който бил в събота вечерта, а след сигнал от граждани, че празнуващите ги замерят с предмети, пристигнала и полиция.

Георги и майка му влезли в районното около 12,30 часа през централния вход и отишли на разпит при инспекторката от Детска педагогическа стая Красимира Линдарева.

„Бях поканен на рожден ден. Момчето нямаше как да ни покани у тях, затова нае апартамент“, разказал Георги пред инспекторката. Според „24 часа“ той обяснил, че компанията от 14 души, 11 от тях непълнолетни, била тиха и кротка. И поддържал версията на другарите си, че излезли на терасата, за да не пушат в апартамента.

„Едно момче се подхлъзна и изпусна чашата си“, казал Георги. Същото твърдят в разпитите си и неговите приятели. В края на разпита бившата съпруга на президента Радев помолила с Георги да излязат през страничен вход, защото чакат медии, а синът ѝ е непълнолетен.

Затова ги изкарали през ул. „Развигор“, където се помещава бюрото за правна помощ. За да не ги заснемат медиите, двамата си тръгнали пеша и оставили колата си пред районното.

Припомняме, Гинка е първата съпруга на Румен Радев.

Прегледана: 44467

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече