УАУ! Канадец има 27 съпруги и 145 деца

0

Оказва се, че полигамията е развита не само в мюсюлманския свят, но и в САЩ и Канада. 

Вярно е, че само мормоните го практикуват тук и то незаконно. Например, 59-годишният канадец Уинстън Блекмор поддържа двадесет и седем съпруги и отглежда близо сто и половина деца.

Самият той е лидер на мормонска група в своята страна, религиозна организация, която се преследва от канадския закон. Уинстън Блекмор беше арестуван няколко пъти за многоженство, но тези дела така и не стигнаха до съда.

Не много отдавна Блекмор присъства на среща на полигомия в Юта мормони в САЩ, които се борят за това полигамията да стане законна в Юта. Така че Уинстън в тази аудитория се обяви срещу многоженството, което според него може да доведе до експлоатация и унижение на жените.

Самият канадски полигамист казва, че съпругите му не са официално регистрирани, те са просто приятели, поради което канадският закон, въпреки че предявява искове срещу него, не може да направи нищо.

Уинстън Блекмор също призна, че никога не се е стремял към многоженство, дори не се е грижил за нито една от съпрузите си по общ закон. Самите момичета дойдоха при него и му предложиха да живеят заедно, той просто се съгласи на това – това е всичко …

Прегледана: 43287

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече