Тенорът от Русенската опера Петър Костов: Астра Зенека не е безопасна ваксина. Рискувате много с нея. Казвам ви го от личен опит!

0

Петър Костов: Обясняваха ми, че съм статистика, че е нормално да се инвалидизирам, дори да умра

За ужасяващи последствия от ваксината „Астра Зенека“ разказва от първо лице оперният певец Петър Костов, солист на Русенската опера, тенор, пише dunavmost.com

Артистът описва хронологично симптомите си и развитието на тромбоза, която го застрашава с инвалидизиране дори смърт.

За неговия случай, както и за този на друга жена не бе съобщено на брифингите при директни въпроси на журналисти.

Публикуваме поста му споделен във фейсбук групата „Коронавирус България – статистика и новини“ без редакторска намеса:

„Желая да споделя горчивия ми опит от първо лице , който получих в пряко следствие на ваксинацията с Астра Зенека. Тези, които не спадат към групата на „Коне с капаци“.

Простете за израза , но… може би ще схванат за какво иде реч.

Ще опиша хронологично какво ми се случи.

На 21 февруари поставих ваксината в зелен коридор ,тъй като ми стана ясно ,че няма шанс да получа друга , а имах рискова работа с колектив около 300 души заедно.

Вечерта получих силен тремор, който трая около час и половина и няколко дни бях като парцал , но го отдадох на имунната реакция .

Mandragora.bg

На 11 март получих наподобяващо инфаркт състояние , което регистрирах при личен лекар и подадох като сигнал към Агенцията за нежелани лекарствени реакции. Не се чувствах добре след този случай и започнаха странни реакции да валят едно след друго. На финала на 26 март постъпих в болница с ясна диагноза съмнения за Флеботромбоза на вена субклавия, която се потвърди след Флебография два дни след това. Тромба се намира в ключицата ми на няколко сантиметра от ваксинираното място . Ръката ми отече ,както и гърдата и разстоянието от рамото до шията . Блокирането на съдовете в района създава чувството на тежест и имитира състоянието на сърдечен дискомфорт наподобяващо симптоми на инфаркт.

Преминах болнично лечение и ми предстои няколко месечна терапия, консерватично лечение и надежда ,че всичко това ще е инцидент и единичен случай . В следващия месец ще живея под риск от белодробна емболия .

В отделението, в което бях в болница в Русе имаше още една жена с последствия от Астра Зенека ,при нея бяха дошли след месец . В периода , в който аз и тя се ваксинирахме са поставени около 2000 ваксини в същата болница ,това прави 2000 към две при млади хора шанс , ако въобще може да се погледне така.

Аз бях убеден ваксър и не смятах ,че на пазара е възможно да се допусне компрометиран продукт, какъвто е Астра Зенека.

В момента ,когато аз я сложих се знаеше ,че тя е само малко по-слабо ефективна от другите .

Времевата рамка между двете игли беше месец при желание за повторно ваксиниране.

Оказа се ,че освен ,че между двете дози са нужни 70 дни, което те поставя под риск на практика за цели 3 до 4 месеца докато се изготвят необходимия брой антитела. Риск помежду ,който дори производителя не гарантира нищо.

Дописваха и листовката за страничен ефект ,тромбози, излъгаха веднъж при първоначалните данни ,втори път при вторичните и изследванията от Чили ,така и не се одобри от ФДА – американската агенция . Стигна се до забрана за поставяне на втора доза на лица под 60 години в държави като Германия и още по голямата времева дупка от 12 седмици при комбинирането и Пфайзер.

При всичко това Ангелов , който се изказа цитирам „Аз не съм дистрибутор на Астра Зенека“, не той не е дистрибутор вярно е.

Той е направо нейно рекламно лице с „моите близки си я сложиха“. Той твърди ,че тя е еднакво добра с ваксини ,при които имаш пълна защита за месец и това е факт противоречащ на фактите.

За моят докладван и случаят на другата жена не сте чули на брифингите при директни въпроси на журналисти .Споменават само за подувания и леки проблеми с лимфа , но нито за една тромбоза.

Не сте чули Ангелов и Кунчев -новите Менгеле и Гьобелс да си направят труда да пуснат едно Ди Димер изследване на лицата под 40 години и около тая възраст , да проследят кръвосъсирването и как се влияе от ваксината ?!

Те единствено направиха една аутопсия да докажат нещо , което се случва на клетъчно ниво с нея. С две думи нищо не направиха ! Напротив покриха и нашите случаи.

В агенцията по лекарствата оставих имената на клиниката , в която се лекувах и имената на моите достойни лекари , които с неохота признаха ,че тромб на подобно място в такъв времеви период при млад спортуващ, човек без фамилна артериална обусловеност е много малко вероятно да възникне освен провокиран от ваксината.

Най -печалните впечатления от всичко са, че Ваксърите са също толкова егоистични и ментално обременени хора като антиваксърите .

Обясняваха ми, че съм статистика, че е нормално да се инвалидизирам за няколко месеца, дори да умра, че винаги има такива случаи, че няма пряко доказателство в смисъл не съм починал на място с иглата в ръката.

И въобще не си задават въпроса има ли някакъв механизъм , с който този процес се следи и изследва в Бг , а отговора е НЕ! Няма!

Антиваксърите от своя страна ми казаха , че са ме предупредили ,че е сигурно ,че ще умра . Че то се знаело ,че така ще стане . Че съм подписал информирано съгласие , в което не пише , че ще умра , че ще получа тромбоза , но нищо за тях тия подробности нямат значение.

Така, че много моля да не засипвате с коментари какво да правя, как ми се пада и от сорта на горе споменатите . Няма да им отговарям !

В заключение ще добавя ,че съпругата ми разви сходни с моите симптоми тя също се ваксинира с АЗ десет дни след мен и я прие много тежко . От моя горчив опит направихме изследвания и се оказа, че Димера и е висок , вероятно е в процес на образуване на тромб заедно с антителата ,както описват и учените от Норвегия , но превантивно мина на антикоагуланти и се надяваме всичко поне с нея да се размине !

Надявам се прочитайки това да послужи на хора , които биха прибързали с избора на ваксина и биха си сложили Астрата! Другата част от егоизма на ваксърите повечето , от които са си поставили Модерна и Файзер междудругото е ,че искат да има масовост и затова тикат хората към Астрата , за да не им се развали тяхната картинка. Но Астрата не е безопасна ваксина. Рискувате много с нея. Казвам ви го от личен опит!“

Прегледана: 50436

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече