Стефан Диомов: Върнах се от оня свят, хора, ваксинирайте се!

0

Култовият създател на „Тоника“, „Тоника СВ“ и „Фамилия Тоника“ Стефан Диомов изкара тежко COVID-19 в разгара на третата вълна през февруари. Големият музикант се отървал на косъм от смъртта и е убеден, че сам си е докарал ужаса на главата с отказа си да се ваксинира.

„Можеш да си поставя ваксина още през януари, обаче все отлагах, защото смятах, че няма как да се заразя. Бях предубеден, но сега знам едно – ваксините са единственият начин да се преборим със заразата“, твърди композиторът.

    Диомов написа песен „Браво, браво, медици“, с която да благодари на българските лекари, които всеки ден се борят за живота на нашенците при ужасни условия и изправени срещу стена от недоверие.

„Самия коронавирус изкарах горе-долу леко за около седмица“, разказва Димов. – „След това обаче получих тежки усложнения в много органи, стомашно-чревният ми тракт отказа. Отслабнах със 7 килограма, докторите буквално ме върнаха от оня свят.“

„Пазех се много, избягвах места с много хора и пак пипнах вируса. По тази приччина предупреждавам всички – ваксинирайте се незабавно, защото този невидим враг ни дебне отвсякъде“, категоричен е Диомов.

Прегледана: 45532

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече