ИТН редят листите наново: Нямаме наследствени места в парламента

0

Свършихме някои неща, които си бяхте заложили като основа за предстоящите избори: изборният кодекс, машинното гласуване. Това са неща, за които можем да се поздравим. Особено днешният парламентарен ден, както го гледате, за мое съжаление, се превърна в предизборен митинг, на който се лансират тези, които ще бъдат повтаряни в следващите два месеца. Това коментира депутатът от „Има такъв народ“ Ивайло Вълчев за медиите.

„Виждате какво се случва в парламента, журналистите сте интелигентни хора и виждате какво става. В почивните дни успяхме да се приберем там, откъдето сме избрани, и да разговаряме с хората. Това,  което сме свършили се оценява положително, но има неудовлетворени от начина, по който парламентът въобще работи. От тези непрестанни излъчвания се видя, че идеи, които можеха да сработят, се давят в процедурни хватки и лъсват чисто партийни пристрастия. Хората не са толкова глупави, колкото на някои им се иска, и си правят изводи“, каза още депутатът.

„Явно не сте следили нашата предизборна кампания, кандидат-депутатите ходиха по градовете и там, където имаше кандидати на плакати, нашите плакати бяха без лица, защото хората, които при нас трябваше да са на плакатите, бяха на улиците и разговаряха с хората. Далеч сме от мисълта да спускаме централни линии, ще използваме всички съвременни начини“, коментира Ивайло Вълчев.

„Листите при нас ще се редят наново, ние не сме партия със 100-годишна история, в която да има наследствени места в парламентарните листи. Всичко това сега ще бъде обсъждано, хората се интересуваха, но като цяло тях ги вълнуваше точно ние какво ще направим“, допълни той.

Прегледана: 44952

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече