Ето къде се крие Бил Гейтс след развода

0

Бил и Мелинда Гейтс обявиха на 3 май, че се развеждат след 27 години брак. Мнозина се зачудиха къде е „скрит“ съоснователят на „Майкрософт“. Свикнал на публичност през последната година, за да стане референтен по отношение на прогнозите, свързани с COVID-19, образът на Гейтс изчезна без следа за една нощ. След повече от десет дни, без да има новини за местонахождението му, най-накрая стана ясно къде и при кого е отседнал магнатът след раздялата си, пише списание „Hola“.

Гейтс притежава имение на стойност над 100 милиона евро, базирано в град Медина, Вашингтон. Именно там милиардерът е прекарал няколко дни в компанията на своята дъщеря Дженифър, която изглежда се превърна в най-доброто лекарство за бизнесмена след разпадането на брака му.

    Местонахождението му е разкрито от самата Дженифър, която сподели в социалните си мрежи снимка с баща си, на която може да се прочете: „Нищо по-добро от качествено прекарване на времето с членовете на семейството“.

На снимката е усмихнатият Бил, който носи къси панталони и синя риза поло, позира прегърнал дъщеря си, докато куче се скита пред тях.

Дженифър, която е в трескава подготовка за сватбата си с ездача Найел Насар, говори за развода на родителите си часове след публикуването на изявлението, казвайки:

„Благодаря ви за разбирането, че се нуждаем от поверителност, докато се ориентираме към следващите етапи от нашия живот. Както останалите членове на семейството, така и аз в момента търсим най-добрия начин да асимилираме този труден за нас период и бихме оценили личното пространство, за да го направим спокойно“. Вече от лично свое име Дженифър споделя, че още не може да се справи нито с процеса, нито със собствените си чувства. „Моля, имайте предвид, че вашите думи и насърчение означават много за мен“, казва тя.

Прегледана: 48686

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече