Енчо Керязов получи Почетния знак на президента

0

Държавният глава Румен Радев удостои с Почетния знак на президента Енчо Керязов за цялостния принос на именития акробат и артист в областта на спорта и цирковото изкуство.

„За мен е огромна чест и удоволствие да връча заслужено отличие на виден български спортист, артист и общественик, постигнал върховете в своята професия, превзел световните сцени, прославил името на нашата страна и отдал себе си на бъдещето на България“, отбеляза държавният глава. Президентът посочи, че днешната церемония е израз на признателността на цялото ни общество към неговата морална и финансова подкрепа за децата на България. „Вярвам, че посланието на Вашата фондация: Благотворителността осмисля успеха – е израз и на вашата лична кауза“, каза Радев.

Той изрази надежда, че все повече хора ще последват примера на Керязов, че все повече успели българи ще подават ръка на младите таланти, които катерят стръмната пътека на успеха.00:00 / 00:29

„За мен това е изключителна чест. Получавал съм много награди по света, но тази е най-ценна, защото е признание тук в Родината, и това признание го приемам като оценка за добре свършената работа тук у нас“, сподели легендарният акробат. .

Прегледана: 50650

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече