Лили Иванова: Успях да отсея житото от плявата

0

Националното турне на естрадната прима приключва на 14, 15 и 16 декември

„В тези две години успях да отделя житото от плявата, както има една поговорка.“ – това заяви примата на българската естрадна музика Лили Иванова пред БНТ дни преди последните концерти от националното й турне. С тези думи тя допусна феновете си в сферата на личния си живот, признавайки, че по време на пандемията е имала възможност да открие кои са истинските й приятели и хората, на които може да разчита.

„Дадоха ми възможност да преценя моето обкръжение – хората, с които работя, познавам, да си дам отговор за някои неща, които аз не знаех и които ме разочароваха. Но, както виждате, аз игнорирам абсолютно всичко. Има винаги пъклени планове, пъклени идеи, това ми е главата, затова и трудни заспивам. На сутринта, като се събудим, животът е по-различен и реалността е много различна. Никой не знае какви времена ще доживеем. Ако някой си мисли, че е наясно, много се лъже. Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото. Това съм го възпитала у себе си и не правя трагедии. По-добре човек да е подготвен да внимава какво ще му донесе утрешния ден, а не да съгради пясъчни кули. Аз никога не градя пясъчни кули“, каза голямата певица.

Иванова засегна и темата, свързана с нейните недоброжелатели и непряко с


противоречивата й концертна изява в Античния театър

в Пловдив, която предизвика смесени реакции сред феновете и породи своеобразен скандал. На въпроса дали може омразата да калява тя отговори, че при нея това се получава. „Аз се отнасям към тези неща с презрение. Кои са тези, които си позволяват да ме упрекват за нещо и да ме критикуват и то много остро, след като не ме познават? Аз съм коренно различна от техните представи за мен. Не съм най-великата, не съм най-красивата, не съм най-умната, но имам качества, за които те не знаят“, сподели звездата.

Тя беше категорична и, че въпреки достолепната си възраст и многото години на сцена, хората все още не знаят коя е истинската Лили Иванова.


„Нищо не знаят за мен“,

каза примата и допълни, че само Господ може да реши докога тя ще пее.

„Аз смятам, че с това, че продължавам концертите си, че продължавам да пея, на никого не преча“, заяви още изпълнителката на „Щурче“.

Тя откровено призна, че пандемичният период и специално времето, в което концертите бяха спрени, е бил най-тежкият в живота й, тъй като не е свикнала да е далеч от сцената.

„Не съм отчаяна в никакъв случай, но светът е различен и ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Тези две години ми се сториха най-големия кошмар, защото ме разделиха с моята любима публика, с моето щастие. Не съм отсъствала толкова дълго от сцената, не ми беше никак приятно“, заяви певицата, която тази година се завърна на сцената със своето национално турне.

След като вдигна на крака публиката в редица български градове по време на обиколката си, сега обаче на Лили й предстои да я закрие с поредица от концерти в София. На 14, 15 и 16 декември тя ще подари на феновете си финалните три спектакъла от голямото си музикално пътешествие в зала 1 на НДК. Допълнителни билети все още са налични на цени между 50 и 200 лв.

Прегледана: 58810

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече