Поканиха Бритни Спиърс в Конгреса на САЩ

0

Певицата Бритни Спиърс е поканена в конгреса на САЩ, за да бъде обсъдено 13-годишното опекунство на нейния баща над нея и да се търсят подобрения в закона за попечителството. За това самата звезда разказва в своя профил в Инстаграм.

Тя е публикувала писмо, подписано от конгресмените Чарли Крист и Ерик Суолуел. „Вашата история и пътят ви към справедливостта ще вдъхновят и ще вдъхнат сили на много други, които несправедливо са били принудени да мълчат“, казва се в него. 40-годишната Спиърс заявява, че най-сетне се чувства чута и за пръв път сякаш има някакво значение, като уточнява, че е получила писмото още преди няколко месеца, но тогава още не е била на етапа на изцеление, в който се намира сега.

Политиците я поздравяват за победата в делото за попечителство срещу нейния баща Джейми и предлагат на певицата да се срещнат. Те допълват, че са следили процеса и са установили „дупки в закона“ за настойничеството и попечителството. настойничеството. САЩ трябва да доработят закона, заключават Крист и Суолуел. „За тази цел бихме искали да поканим лично вас и вашия адвокат да се срещнете с нас в Конгреса в удобно и за двете страни време“, се казва още в писмото.

„В свят, в който собственото ти семейство върви срещу теб, е трудно да намериш хора, които да те разберат и да проявят съпричастност“, коментира певицата. И добавя, че иска да помогне на други, които са уязвими в подобни ситуации, „да хванат живота си за топките ида бъдат смели“.

Прегледана: 57860

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече