Джим Кери се пенсионира

0

Холивудският актьор Джим Кери каза, че „вероятно“ ще се оттегли като актьор след „Соник: Филмът 2“ след 40 години в шоубизнеса, съобщи електронното издание Мейлонлайн.

В интервю за „Аксес Холивуд“, в което представи новия филм със свое участие, 60-годишният актьор научи от водещата, че Доли Партън би искала той да изиграе ролята на музикалния й партньор Портър Уагънър.

Кери й отговори, че не е чувал за тази идея, че е заинтригуван и между другото вметна, че се „пенсионира“. На въпрос дали се шегува или не, актьорът отвърна: „да, вероятно“ и че е сравнително сигурен, че ще се оттегли. Но добави: „Зависи, ако ангелите ми донесат сценарий, написан със златни букви, който ми казва, че ще е наистина важно за хората да го видят на екран, мога да продължа по пътя, но си вземам почивка“.

„Наистина харесвам тихия си живот, да рисувам и наистина харесвам духовния си живот“, добави актьорът. „Чувствам, че никоя знаменитост няма да каже – Стига ми толкова. Направих достатъчно. Достатъчно“, добави той.

Прегледана: 59525

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече