Бащата на починалата с джет красавица Андрияна: Сатаната погуби дъщеря ми,потулват делото

0

„Как да се бориш срещу пари, кажи ми?! Гледат да смачкат и потулят делото. Прокурорката ми праща известия, че нямало как да осъди човека, погубил дъщеря ми, който всички в околията знаят като Сатаната. Казва, че нямал никаква собственост, а кара пет коли. С брониран джип се вози. Такава наглост, банкети вдига, а майка му ме излъга по-рано, че бил в кома и умирал. На всичкото отгоре е дете на мой братовчед, роднини сме и дори не се обади. Не искам да го виждам!“

Така започва емоционалната си изповед пред „България Днес“ Драгомир Баев от добричкото село Сенокос. Почерненият баща загуби единствената си дъщеря при фатален инцидент с джет в морето край Балчик на 22 август 2020 година.

Красимир Н. (47 г.) управлява собствения си джет, на който се вози красавицата. Машината попада на далян с рибарски мрежи, който не е обозначен. При преминаването през него жената пада от джета и загива на място. Мъжът също пострадва, но след лечение в болница бе изписан.

27-годишната моделка Андрияна Баева бе носителка на множество титли за красота. Печели призовете „Топ лице“ на Добрич и на Балчик. Предстояло й да участва и в конкурса в Каварна. Дефилира и на последното издание на Модната фиеста в Албена.

Драгомир Баев чисти улиците на Сенокос, за да изкара за храна и сметки

Драгомир Баев чисти улиците на Сенокос, за да изкара за храна и сметки

Андрияна живеела с баща си Драгомир и детето си – 5-годишно момченце, в родното село Сенокос. Била самотна майка, а детето ходело на детска градина в селото.

Година и осем месеца след трагедията мъката в сърцето на таткото не стихва. Изоставен от жена си, изпратил без време дъщеря си, а внучето му заминало за чужбина при баща си – Драгомир опитва да се бори със самотата, мъката, безпаричието и липсата на наказани за загубата на Андрияна.

„Не искам кръвнина, а да го осъдят и да му дойде акълът в главата. Но как да стане, като дори и за един ден не го задържаха? Чичо му минава да агитира хора за лъжливи свидетели, баща му уби човек и лежа само 2-3 години в затвора, а самият този Красимир има криминално досие“, споделя през сълзи таткото на загиналото момиче.

И продължава: „Тези хора са свикнали с лъжи да почернят хората. Възмутен съм и от полицията. На другия ден чак ми казаха, че детето ми е починало. Как може такова нещо?!“.

Кметът на селото Красимир Георгиев помага на самотния родител, давайки му работа по временна заетост за чистене и облагородяване на населеното място. Кураж в тежката житейска битка му дават и четирите сестри.

„Боря се, колкото мога. Седем братя и сестри бяхме, пет останахме. Ани я няма, жена ми ме напусна. Тежко е, много…“, не скри сълзите си Драгомир, след което отново хваща греблото, за да продължи с почистването из селото.

Прегледана: 58755

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече