Ани Салич празнува 53 с шампанско за 350 лева (Снимка)

0

Рожденичка преди дни бе новинарката Ани Салич, която навърши 53 години. Личния си повод тв звездата поля с първокласно шампанско за 350 лева. Самата Салич се похвали в социалните мрежи, че е вдигнала наздравица с лимитирана бутилка от прочутата марка „Дом Периньон“, реколта от далечната 2009 г. Френската пенлива напитка струва между 300 и 400 лева за брой, вижда се от справка с цените в магазините за марков алкохол. Празничния тост Ани вдигнала в мистериозна компания, вероятно на новия човек до нея, след като миналия месец призна, че е обвързана отново.

За да е пълна романтичната идилия, към шампанското Салич добавила и марков руски шоколад, който трудно се намира в търговската мрежа в България.
„Благодаря за пожеланията за рождения ми ден! Черпя тези, които няма да видя днес виртуално… с добро шампанско и великденски шоколад!“, написа Ани. Въпреки че не вдигнала грандиозно парти, все пак новинарката почерпила колегите си в нюзрума на телевизията, както повелява традицията сред колектива на Нова тв. В ресторант в столицата пък събрала шепа от най-близките си приятели, с които все не ѝ оставало време да се види и да поговори.

Преди 3 години, когато закръгли половин век, Салич си пожела да изживее спокойна и по-зряла любов. Към днешна дата любимата тв водеща на българските зрители може да се похвали с цъфтящ личен живот. Ани е и горда майка на две деца от предишния си брак с продуцента Бранко Салич, с когото се разделиха пред 5 години. Синът им Лазар завърши в Холандия и се занимава с компютри, като бил истински хакерски гений. Дъщеря им Хана пък е пълна отличничка в столичната Първа езикова гимназия.
Ани е преодоляла горчивия привкус от брачното фиаско и с бащата на децата ѝ Бранко са в нормални отношения. Все още общували и можели да разчитат един на друг. След раздялата някогашният продуцент закъса сериозно финансово и фирмите му обявиха фалит, докато кариерата на бившата му жена продължава да върви все така стремглаво нагоре.

Прегледана: 59135

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече