Хю Джакман бил изоставен от майка си на 8 г., но успял да й прости и да я прегърне

0

Зад прелъстителните усмивки и неустоим чар на Хю Джакман, който обича да ги демонстрира и в социалните мрежи, се крие нерадостно детство. Въпреки това 53-годишният актьор с австралийски произход е преодолял тъгата си, пропила душата му като дете. Хю вече няколко пъти публикува в инстаграм снимки с майка си Грейс Макнийл, която го изоставила, когато той бил едва 8-годишен.

Грейс си тръгнала без обяснения, оставяйки Хю и двамата му братя Ян и Ралф на грижите на баща му Кристъфър. Тогава започнала и онази част от живота на актьора, която той определя като „травматична и незабравима”. Двете сестри на звездата пък били поверени на майка му, която се завърнала в родната Великобритания.

Така Хю можел да вижда майка си най-много един път годишно. Както разказа навремето в интервю пред британския вестник „Сън” самият актьор, след много години той успял да се помири с майка си и да намери пътя към нормални отношения с нея.

От 26 години Хю е женен за Дебора –Лий Фърнес, с която са осиновили две деца. Според Джакман той винаги знаел, че майка му продължила да го обича, въпреки че го изоставила.

Хю Джакман е роден в Сидни през 1968 г. и е известен най-вече с ролята си на Върколака в поредицата „X-Men”. През 2008 г. списание “Пийпъл” го определи за „най-секси жив мъж в света”.

Хю е женен от 26 г. за Дебора-Лий Фърнес, за която казва, че е всичко за него

Хю е женен от 26 г. за Дебора-Лий Фърнес, за която казва, че е всичко за него

Актьорът разхожда кучетата си

Актьорът се спира до бездомник в Ню Йорк

Актьорът се спира до бездомник в Ню Йорк

Хю се подготвя за Мет Гала

Актьорът не отказва никога коктейл

Актьорът не отказва никога коктейл „Мартини“

Прегледана: 57350

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече