Амбър Хърд стана най-мразената жена в Холивуд

0

А мбър Хърд се превърна в една от най-мразените жени в Холивуд, благодарение на процеса срещу бившия ѝ съпруг Джони Деп и факта, че беше проследен от камери, а оттам и от целия свят.

През последните няколко седмици Амбър Хърд, известна доскоро като бившата съпруга на Джони Деп и красивата Мера от „Аквамен”, както и характеризирана като жената с най-красивото лице, е обект на обиди, унижения и омраза в социалните мрежи, която достигна невероятни размери.

В статия, публикувана преди няколко дни, „Ню Йорк Таймс“ се позовава на притока на омраза към Амбър и заключава, че огромно количество такава омраза идва от публичното пространство поради стотиците профили в Тик Ток и YouTube, занимаващи се със случая Деп – Хърд.

„Ако следите процеса в социалните мрежи, е малко вероятно да срещнете нещо положително за Амбър Хърд“, пише „Ню Йoрк Таймс“.

Ненавистните коментари за Амбър, които достигнаха до милиони, бяха повлияни и от факта, че процесът се излъчваше на живо в YouTube и всички потребители можеха да обсъждат видяното, а наблюдателите можеха да създадат свои впечатления, въпреки че никой от тях не можеше да повлияе пряко на резултата.

За факта, че Амбър е генерирала милиони хейтъри през последните няколко седмици, свидетелства и петицията ролята срещу нея за „Аквамен 2“ – да бъде напълно изключена от филма. Общо 4 558 086 души досега са подписали петицията за премахване на Хърд от филма, а екипът, който стартира петицията, има за цел да събере 6 милиона подписа.

От жена с най-красивото лице в света и активистка за правата на жените, Амбър Хърд се превърна в една от най-мразените жени в Холивуд, а ако погледнете коментарите в интернет, тя е и една от най-мразените жени в света.

Кинодейци от цял свят питат – Дали Амбър Хърд няма да остане една от най-мразените актриси в историята?

Прегледана: 56660

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече