Шарън Стоун шокира света: Изгубих 9 деца заради аборти

0

Шарън Стоун сподели детайл от живота си, който никой досега не е знаел.

По-рано през седмицата 64-годишната актриса коментира публикация на списание People, която включваше интервю с танцьорката Пета Маргатройд и разговор за аборта й. Тя губи детето си, докато съпругът ѝ Максим Чмерковски беше в Украйна, за да се бори срещу руската инвазия.

„Ние, жените, нямаме форум, където свободно да говорим за тази загуба. Изгубих 9 деца заради аборти“, пише Стоун, която е майка на три осиновени момчета – Куин, Лейърд и Роан.

„Това не е малко нещо нито физически, нито психически, но сме накарани да вярваме, че трябва да се справим с него сами и тайно, като носим чувство на провал“, допълва актрисата.

Шарън сподели, че жените трябва да получават така необходимите емпатия и състрадание, докато преминават през процеса на възстановяване.

„Женското здраве и благополучие, оставени на грижата на мъжката идеология, в най-добрия случай са потискани и към тях се отнасят с невежество“, завършва звездата.

В интервюто си пред списание People Маргатройд говори за скорошния си аборт. Тя си спомни, че е лежала в болничното легло с часове, след като 5-годишният ѝ син Шай е видял как я качват в линейката.

Прегледана: 67300

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече