Галкин бил виновен за „смъртта“ на кариерата на Пугачова

0

Руският певец и композитор Александър Фадеев, известен със сценичния псевдоним Данко, обвини шоумена Максим Галкин за застоя в кариерата на неговата съпруга – естрадната прима Алла Пугачова. Според Данко комикът оказвал лошо влияние на жена си със своите негативни изявления за Русия и по този начин открито я саботирал. Примадоната не споделяла позицията на мъжа си и била в „леко недоумение“, затова не правела никакви публични коментари за Русия и Украйна, заявява Фадеев пред Teleprogramma.prо, пише в. Сега.

„Жалко е, че той ограничава Алла Пугачова. Струва ми се, че тя изобщо не мисли като него“, споделя мнението си композиторът. Фадеев също така смята, че Галкин е имал негативно въздействие върху Алла в продължение на целия им съвместен живот, още много преди да заминат за Израел в началото на войната между Русия и Украйна. Именно затова кралицата на руската поп музика през последните години не била пуснала „нито една нормална песен“.

„Максим я осакати творчески. След като Галкин свърза живота си с Примадоната, творчеството ѝ приключи. На знам какво направи той с нея, но тя просто умря като артист“, категоричен е Данко. Той твърди, че краят на кариерата на Пугачова е факт. „Галкин я експроприира, монополизира и продължава да я държи“, коментира Фадеев и добавя, че заради Максим Галкин публиката е лишена от възможността да се среща с любимката си и да се радва на изявите ѝ.

Алла Пугачова и Максим Галкин напуснаха Русия веднага след инвазията на войските на Кремъл на територията на Украйна и се установиха в израелския град Кесария южно от Хайфа. Хумористът нееднократно се изказа срещу политиката на Руската федерация спрямо съседната страна, докато Пугачова нито веднъж не е изразила публично мнението си по въпроса. Тя обаче отрече подозренията, че семейството няма да се върне в родината, като сподели, че това ще стане наесен, когато децата им – близнаците Лиза и Гари, започнат училище.

Прегледана: 65220

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече