Влюбена в Бекъм психарка опита да отвлече дъщеря му

0

Семейство Бекъм живее в истински ужас, след като психопатка се опитала да вземе единствената дъщеря на Дейвид и Виктория – Харпър, от училище. Звездната дизайнерка и бивша спайска споделя пред съда, че се страхува да излезе от дома си и е в напрежение за сигурността на момичето извън къщи.

Преследвачката на семейство Бекъм е 58-годишната Шарън Бел, която изпращала заплашителни писма на Дейвид и се появява периодично около дома им от миналата година насам. Тя стигнала още по-далеч, като отишла в училището на Харпър Бекъм и се представила за майка ѝ, за да я вземе, което спокойно може да бъде разглеждано и като опит за отвличане.

В резултат на многократните опити на Шарън да навреди на семейство Бекъм, Виктория живее в истински ужас, страхува се да излезе навън и е особено притеснена, когато Харпър е на училищни екскурзии. Съвсем очаквано, оказа се, че мотивът на 58-годишната Бел е фактът, че е влюбена в Дейвид Бекъм.

Футболистът поясни, че никога не е срещал тази жена и не я познава, но е изключително притеснен, тъй като „с всяко следващо писмо, поведението ѝ сякаш ескалира и е все по-заплашителна към мен и семейството ми“. Бекъм се ужасил, след като станало ясно, че Бел знае къде живее семейството му, но за момента не ѝ е повдигнато обвинение, защото страда от ментално заболяване. За момента мерките, които са предприети от съда, са свързани със забрана Шарън Бел да се доближава до дома на Бекъм и да контактува с Виктория, Дейвид и децата им.

Прегледана: 66540

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече