О, Боже! Рики Мартин на съд и за кръвосмешение

0

Срещу певеца Рики Мартин наскоро бе подаден сигнал за домашно насилие. Самоличността на жертвата бе запазена в тайна, тъй като е защитена от закона, но в петък бе разкрита от брата на звездата Ерик Мартин. Обвинителят на Рики е неговият племенник Денис Ядиел Санчес, съобщи изданието Marca.

Коментарите са, че ако връзката е била с племенника, това може много да влоши положението на певеца, тъй като в случая се намесва “кръвосмесителен” секс и по законите на Пуерто Рико той може да получи до 50 години затвор, ако обвиненията бъдат доказани.

Мартин е обвинен в “упражняване на физически и психически атаки” срещу ищеца по време на тяхната седеммесечна връзка, приключила преди около два месеца. Певецът трябва да се яви пред съда на 21 юли за начало на процеса.

Обвинителят, вероятно 21-годишният Санчес, е поискал на 1 юли ограничителна заповед срещу звездата по закона на Пуерто Рико за домашното насилие. Според съобщенията в медиите в заповедта се казва, че след раздялата между двамата Мартин не се примирил и поне три пъти бил видян да се навърта около къщата им.

Заповедта нарежда певецът да не доближава или контактува с ищеца поради “опасения за сигурността му”.

Юридическият екип на Мартин, който се готви за защитата на клиента си, е съобщил, според Marca, че ищецът наскоро е бил отхвърлен от жена, след като, както се твърди, я е тормозил и “заплашил да разруши живота й”.

Представител на юридическата фирма, защитаваща 50-годишния Мартин, по-рано нарече твърденията за тормоз в заповедта “напълно фалшиви и изфабрикувани”.

Адвокатите изразиха увереност, че “когато истинските факти излязат наяве”, певецът ще бъде “напълно реабилитиран”.

Прегледана: 65305

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече