Жената на Джейми Оливър с дълъг COVID от две години

0

Телевизионният готвач Джейми Оливър разкри, че съпругата му страда от дълъг ковид вече две години, съобщи ДПА.

Той разказа пред списанието „Уикенд“ на „Дейли мейл“, че съпругата му Джулс вече е по-добре, но не е в предишната си форма и това я притеснява много. Състоянието й е такова, въпреки че са посетили всички водещи специалисти в Лондон. 

Този месец експерти от Кралския колеж в Лондон заявиха, че има три подтипа  на състоянието, всеки от които има собствен набор от симптоми, включително умора, мозъчно замъгляване, задух, мускулни болки и сърцебиене.

Джейми Оливър и Джулс са женени от 22 години и имат пет деца.

Говорейки за връзката си, телевизионният готвач заявява: „С Джулс сме заедно от 18-годишна възраст. „Отидохме в Лондон само с мечти и стремежи. За щастие успяхме да затвърдим връзката си, преди всичко да започне. След това го направихме заедно. Беше вълнуващо“.

„Когато за първи път започнах да излизам с Джулс, тя казваше: „Няма да мога да имам деца“. Тя имаше поликистозни яйчници. Но ето, че вече имаме пет“ – добавя Джейми Оливър.

Те имат три момичета и две момчета – Попи, Дейзи, Петал, Бъди и Ривър.

Джейми Оливър продължава: „Все още не съм се занимавал с тийнейджъри, но тийнейджърките ми бяха много трудни. Опитах се да бъда добър баща, бих си дал девет от десет за старание. В момента, в който навършат 13 години, те захвърлят. Гледаш отвън. Всичко, което искаш, е няколко прегръдки на ден и да бъдеш оценен, но там има много физиология“.

„Никога не си връщаш детето след 13-годишната му възраст, те напълно се променят. Точно когато започнеш да си ги връщаш, тръгват да учат в университет. Така че това е като загуба на близък човек“ – добавя той.

През 2020 г. Джулс разкри, че е направила спонтанен аборт по време на локдауна, а в миналото двойката е говорила открито за загубата на „пет малки звезди на небето“.

Прегледана: 56970

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече