Вал Килмър победи рака на гърлото

0

Малко са комиксовите герои с повече игрални или анимационни адаптации от Батман. От комичната, но обичана версия на Адам Уест от 60-те години на миналия век до мрачното и сурово превъплъщение като Батман на Робърт Патинсън, голяма част от героя остава вярна на изходния материал, пише БГНЕС.

Не всяка версия на Батман обаче се приема добре от феновете. След успеха на двата филма на Тим Бъртън, ръководени от Майкъл Кийтън, „Батман“ и „Батман се завръща“, Уорнър Брос пуснаха в ход трети филм. Единственият проблем бе, че Тим Бъртън напусна проекта заедно с Кийтън.

След това франчайзът бе предаден на Джоел Шумахер и Вал Килмър, които възприеха по-лек и по-детски подход.

Филмът „Батман завинаги“ не се справя толкова добре, колкото предшествениците си, но се превръща в култова класика. Сега актьорът се спря на възможността да се завърне, съобщава „Giant Freakin Robot“.

Джим Вейвода от IGN се включи в Twitter, за да документира кореспонденцията си по електронната поща с Вал Килмър.

На въпроса в кое продължение на някой от филмите си би искал да участва, той отговори: “Жега“. Вторият въпрос е бил дали би могъл да се върне към ролята на Брус Уейн сега, когато имаме мултивселени и продължаваме да виждаме как актьори от миналото се завръщат към старите си роли.

Килмър отговори просто: „Да, бих.“

Наскоро Килмър се появи в една от най-известните си роли – Айсмен – в „Топ Гън: Маверик“, внасяйки дълбока емоция във филма.

Подобно завръщане към Батман може да послужи като невероятна лебедова песен на актьора.

Вал Килмър се появява в ролята на Батман във филма „Батман завинаги“ от 1995 г., който разказва как Тъмният рицар взема под крилото си своя съгражданин, сирака Дик Грейсън (Крис О’Донъл).

Във филма участва и Никол Кидман в ролята на д-р Чейс Меридиан, психиатър, обсебена от Батман, но влюбена в Брус Уейн.

Един критик твърди, че филмът е несъвършен, блестящ и объркан, но впечатляващ. Филмът е достатъчно успешен, за да бъде поискан четвърти филм, но Килмър се отказва, като казва, че се чувства некомфортно в костюма и не иска да участва в продължение.

Още е рано да се надяваме за поява на Вал Килмър в някой от предстоящите филми за Батман.

Макар че Бен Афлек се завръща за „Аквамен 2“, а Майкъл Кийтън ще се превъплъти във Флаш.

Съществува и въпросът за здравето на Килмър.

Макар че в крайна сметка той победи рака на гърлото, химиотерапията и многобройните операции го оставиха без глас, което накара екипа да намери компромисен вариант в скорошното продължение на „Топ Гън“. Брус Уейн, който би се появил по същия начин, вероятно не е начинът, по който Уорнър Брос. иска да представи най-доходоносния си герой.

Все пак би било невероятно да го видим да се появи в епизодична роля в някакъв момент.

Прегледана: 54625

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече