Сашка Братанова се радва на зет чужденец

0

Актрисата Сашка Братанова се радва на зет, научи „Ретро“. Едната от двете ѝ дъщери близначки е открила любовта в лицето на чуждоземеца Кърк Бауман. Надя се влюбила в ирландеца наскоро, а двамата афишираха връзката си през това лято. Все още обаче отношенията им са в начален етап, макар Братанова да мечтае смело за сватба и внучета.

Надя е завършила философия в СУ „Свети Климент Охридски“, но професионална реализация е открила в съвсем различна ниша, а именно в спорта. От 14-годишна щерката на звездата от „Момчето си отива“ тренира карате и е една от най-изявените български шампионки, като преди 2 години успя да грабне и световната титла в бойното изкуство. На шампионата в Полша тя пребори десетки опонентки от всички краища на света и се окичи със златото. Надя се занимава с треньорство и организация на спортни събития, докато близначката ѝ Вяра – педагог по образование, се е отдала на благородна кауза – спасява кучета. Освен това работи в компания, която организира рали състезания и помага на майка си да менажира театралните си изяви. И двете дъщери на Сашка са от връзката ѝ с нейния колега Рашко Младенов.

„С Рашко живяхме заедно 6 години, при това тайно от тогавашната му законна съпруга, режисьорката Маргарита Младенова. Когато забременях, той пожела да продължи да живее с мен, но да не се развежда с жена си. Разбира се, аз не приех това и така и се разделихме. Той призна момичетата, когато те станаха на 4 години, в смисъл даде им фамилията си. Дотогава държеше да не му казват татко и те му викаха чичо. Това беше негово изискване всичко да остане в тайна. А аз, като пазя тайна, пазя. Преди години хората дори не знаеха, че децата ми имат баща и той се казва Рашко Младенов“, признава днес актрисата.

71-годишната Сашка, която преди години стана легенда с участието си във филмите „Петимата от Моби Дик“, „Момчето си отива“, „Сиромашко лято“, споделя, че няма никакви отношения с Младенов, но се радва, че поне с децата той общувал редовно. „Моята голяма вина пред тях е, че не съм в състояние да ги издържам. Като бяха по-малки, ги пробваха в киното и можеха да продължат по тоя път, но виждайки край мене всички тежести на професията, не са и помисляли да се занимават с това. Може би защото се появиха, когато аз вече бях започнала да изпитвам затруднения в работата“, разказва актрисата.

Прегледана: 57580

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече