Съпругата на Светослав Иванов изхвърлена от екипа на Би Ти Ви

0

Съпругата на водещия на „120 минути“ Светослав Иванов е изхвърлена от екипа на Би Ти Ви, където имаше дълъг стаж като репортер и журналист. Вяра Деянова вече не присъства в списъка със служители на медията, а запознати разкриват, че в последно време работела на свободна практика. Жената на Светльо, която в годините снимаше някои от най-рейтинговите репортажи за телевизията, а известно време водеше дори сутрешния блок, не се разбирала никак с ръководството.

Негодуванието ѝ личи и от публикациите във фейсбук, които са с критичен нюанс към бившите ѝ работодатели. Единственото предаване, което Деянова не си позволява да оплюва, е това на мъжа ѝ.
Откакто двамата не работят на едно и също място, красавицата дори си е наела собствен офис в близост до столичния бул. „Черни връх“ и е основала своя фирма. Бизнесът ѝ пак бил насочен в медийната сфера и се занимавал с маркетинг, реклама, производство и разпространение на мултимедийни и аудио-визуални продукти, медийни продукти, създаване и управление на електронни сайтове и други сходни дейности.

Вяра могла да си позволи подобна авантюра, тъй като съпругът ѝ е сред най-солидно платените телевизионери в Би Ти Ви, а заплатата му пораснала още повече, откакто начело на дирекция „Новини и актуални предавания“, на която Светльо е подчинен, е Антон Хекимян. Двамата са стартирали в телевизията почти по едно и също време и са не само близки колеги, но и добри приятели в живота. Иванов се възползвал от благоразположението на арменеца към себе си и така си издействал още по-високо месечно заплащане. От септември той за пореден път се връща на екран с нов сезон на „120 минути“, като в тв гилдията се говори, че се е договорил за заплащане от 10 хиляди лева месечно. „С тези пари жена му може да не си помръдва пръста“, коментират негови колеги, които прибират далеч по-малки суми.

Светльо и Вяра имат една обща дъщеря, която ще бъде в трети клас. Миналата година Деянова бе сериозно напълняла и мнозина заподозряха, че с журналиста са в очакване на втори наследник, но всъщност бебе на хоризонта все още няма. Двамата телевизионери са семейство от вече 11 години, а сватбата им е сред най-култовите в тв бранша, защото се състоя на едно от най-романтичните места в света – фонтана „Ди Треви“ във вечния град Рим.

Прегледана: 58460

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече