Тв легендата Лили Ванкова стана баба

0

Множат се Иваноците в семейството на телевизионната икона Лили Ванкова. Бившата говорителка е станала баба на внуче, което също като татко си и дядо си носи името Иван.
От години легендата на БНТ приема 7 януари за по-голям празник дори от Коледа, Нова година и рождения си ден. Оттук нататък обаче празненствата за Ивановден ще бъдат тройни в дома на Ванкова. След личната трагедия, която преживя преди години, внучето внесло в живота ѝ лъч светлина. Припомняме, че преди десетилетие Лили погреба единия от двамата си синове – Асен, който почина при мистериозни обстоятелства едва на 36 години. Причината за неочакваната му и шокираща за цялото му семейство смърт, която бе разгласена в обществото, бе инфаркт. После обаче тръгнаха слухове, че всъщност Асен сам си бил отнел живота със злоупотреба с наркотични вещества.

Другият ѝ син Иван, кръстен на знаменития си дядо – комунистическия партизанин и политик от БКП Иван Пръмов, живее в София и редовно е при майка си, макар с баща му Райчин Ванкова да се развежда преди повече от 30 години. Вторият мъж на звездата от малкия екран е зъболекарят Иван Антикаджиев, с когото нямат общи наследници, но са щастливи заедно вече три десетилетия. Цялото семейство редовно се събира в къщата на Антикаджиев в центъра на София, където Лили опъва тежки софри.

Откакто се е оттеглила от светските среди, бившата говорителка се е отдала на домакинство, кулинария и градинарство. Всеки ден приготвяла вкусни специалитети на любимите си мъже, посрещала приятели и гости на съпруга си на градински партита, грижела се за десетки цветя и овощни растения. Наскоро дори се похвали с щедра лична реколта от праскови, които затворила на компоти в буркани, за да имат за зимата.

Прегледана: 52165

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече