Аня Пенчева без подаръци за ЧРД, събира пари в помощ на наводнените села

0

За тазгодишния си рожден ден, който бе на 12 септември, Аня Пенчева реши да не приема подаръци от семейство, близки и приятели, а да събира пари за пострадалите при наводненията в Карловско. Актрисата била съпричастна с мъката на хората от първия миг и сметнала, че с жеста си ще успее да помогне, макар и не на всички. Събраната сума тя щяла лично да занесе на две жени от село Слатина, чиито домове били разрушени от бедствието.

Актрисата предварително предупредила близките си да не ѝ купуват цветя и скъпи вещи за личния празник, а да ѝ предадат сумата, която са предвидили, в плик. Всички реагирали с одобрение на идеята и се включили с дори още по-щедри дарения. Едновременно с това Аня се включила и в друга благотворителна инициатива, а именно набирането на средства за семейството на нейния покоен колега Йосиф Шамли, който издъхна едва на 47 години през 2019-а. Сумата ще бъде дадена на съпругата му, с нея тя ще посрещне първия учебен ден на трите им дъщери. За рождения си ден Пенчева получила хиляди честитки, в това число и от президента Румен Радев, който ѝ изпратил поздравителен адрес.

Цяло лято Аня обикаляше страната на турне с постановката „Една комедийно забавна вечер“ заедно с редица свои колеги. Кулминацията на тура ще бъде на 29 ноември, когато спектакълът ще се играе в НДК. Между ангажиментите актрисата намери време и за почивка, а със съпруга ѝ Ивайло Караньотов кръстосваха Черноморието с новия си кемпер. Пенчева не пропусна да изкара и няколко летни дни край морето с дъщеря си Пипи и внучетата си Илиян и Александър.

Прегледана: 50100

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече