Жена на 50 години роди за първи път!

0

Това е истинско щастие за Анка, която дълги години мечтае за рожба. След много несполучливи опити тя и мъжът й решават да кандидатстват за инвитро програма във варненската АГ болница. Така чудото се случва и жената, която е родом от морското градче Каварна, зачева своето първо дете.

„Бременността на Анка протече изключително спокойно и безпроблемно. През цялото време беше наблюдавана от специалисти, които се грижеха за нея“, споделят пред „България Днес“ от родилното отделение на лечебното заведение.

В ранното утро на 8 септември Анка успешно ражда момченце. Малкият Алекс излиза с тегло 2740 грама.

„Жената роди с цезарово сечение. Учудващо е, че се възстановява изключително бързо предвид напредналата й възраст. Щастливи сме, че тя и бебето й са в отлично здраве“, споделят служители на болницата.

Мъжът на Анка не присъствал на раждането заради противоепидемичните COVID мерки. Заради заразата лечебните заведения са в по-строг режим и свижданията са забранени.

„Безкрайно съм щастлива, че държа в ръцете си моя син Алекс и сърцето ми прелива от любов“, заяви щастливата майка.

Желаем им да са живи и здрави!

Красимира е най-възрастната родилка у нас

Красимира Димитрова е най-възрастната родилка у нас.

Красимира

Красимира

Русенката хвърли в смут цяла България, когато през май 2010 г. – тогава тя беше на 62 г., роди две момиченца. Близначетата Мери и Жаклин бяха извадени чрез секцио и бяха недоносени. Впоследствие Жаклин почина. Мери беше спасена, но и до днес има проблеми с очите.

Прегледана: 50170

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече