Джони Деп се отърва от имението, в което живееше с Амбър Хърд

0

Голямото имение в Голд Коуст, където Джони Деп отряза пръста си по време на кавга през 2015 г. с бившата му съпруга Амбър Хърд, беше продадено за колосалните 40 милиона долара, разкри RadarOnline.com. Известното жилище – бивша собственост на световния шампион по мотоциклетизъм в категория 500 кубика Мик Духан, беше закупено на най-високата възможна цена за къща в Куинсланд.

Домът не само е оборудван с 10 спални и 10 бани, но има и кино салон, и винарска изба с 2000 бутилки, в допълнение към хеликоптерна площадка и собствена писта за картинг. Духан плати само 1,7 милиона долара за имота през 1996 г., като продължи да го реновира. 

Имотът отново влезе в новините, когато Деп заяви, че е загубил върха на пръста си в имението през 2015 г. по време на разправията с Хърд в Австралия. „Гледах как костите ми стърчат“, каза актьорът от „Карибски пирати“ пред съдебното жури през април. Хърд хвърлила две бутилки срещу него, едната от които го наранила. Направена му е операция. „Не знам какво е чувството на нервен срив, но това е може би най-близкото, което някога съм имал“, заяви Деп под клетва.

Разказът на Деп за случилото не съвпада с твърденията на Хърд, която казва, че той си е счупил телефона от ярост и ревност и счупеното стъкло го е порязало.

В края на съдебната им битка, произтичаща от публикация на „Washington Post“ от 2018 г., където Хърд намеква, че е жертва на домашно насилие, журито присъди 10 милиона долара на Деп като обезщетение за нанесени щети и 5 милиона долара като наказателни щети.

Хърд обаче все още не се отказва и е подала жалба през юли, за да оспори присъдата. Представител на Деп коментира: „Журито изслуша обширните доказателства, представени по време на шестседмичния процес, и стигна до ясна и единодушна присъда, че самата подсъдима е клеветила г-н Деп в много случаи. Оставаме уверени че тази присъда ще остане в сила“. 

Прегледана: 50950

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече