Незаконният син на Чарлз споделя тежката си съдба в документален филм

0

С аймън Доранте-Дей, който твърди, че е тайният син на Чарлз III и Камила, иска да направи документален филм, в който да разкаже за съдбата си. Австралиецът обяви, че се е свързал с „водещи“ продуценти от Обединеното кралство и САЩ. И се надява Netflix или някоя друга голяма компания да подпише договор с него. Основната му цел е да даде гласност на своето дългогодишно проучване за неговите истински родители.

56-годишният мъж, който в момента живее в Куинсланд, Австралия, продължава да настоява за ДНК тест, с който да докаже своя произход.

След като почина Елизабет Втора, мъжът написа в социалните мрежи, че скърби за това, че така и не успял да я зърне лично и я нарече своя баба. Тогава той се зарече, че ще продължи да отстоява това, че е наследник на принц Чарлз и Камила.

Доранте-Дей потвърди пред австралийския канал 7News, че в момента води преговори за документален филм. И нищо чудно сега, когато Чарлз вече е крал, той да се радва на особен интерес не само от британците.

„През последните седмици бях залят от много режисьори на документални филми и филмови компании, които искат да споделят моята история. Не очаквах това да се случи, но се радвам, че е така. Обмислям офертите им“, обяснява той за своите планове.

Мъжът разказва още, че би желал да види историята си по Netflix или подобна стрийминг платформа, която има огромна аудитория. По този начин повече хора ще разберат за неговата мъка.

Саймън планира пътуване до Обединеното кралство. По данни на Daily Mail, Доранте-Дей скоро ще пристигне на Острова, за да продължи проучването за своите родители. Очаква се много британски медии да го потърсят.

„Знам, че споделянето на моята история и информирането на възможно най-много хора за твърденията ми ще бъде от ключово значение за това Чарлз и Камила да ми отговорят“, казва австралиецът.

По думите на мъжа, с правилните правни средства, той все някога ще стигне и до ДНК тест.

„Очаквам с нетърпение да се върна в Обединеното кралство и наистина да засиля търсенето на отговори. Дори имам подредени радиоинтервюта в Глазгоу, Манчестър, Дъблин и Портсмут“, посочва той пред 7News.

Доранте-Дей е роден в Госпорт, близо до Портсмут, на 5 април 1966 г. Макар да е бил осиновен, той не е израснал в лишения. Мъж и жена, служили в британския кралски двор, станали негови осиновители няколко месеца след раждането му. По неговия разказ, те са неговите баба и дядо, които му казали, че Чарлз и Камила са неговите родители.

Според данните на австралиеца, настоящите крал и кралица консорт се сближили през 1965 г. или година преди той да бъде роден. Именно тогава Камила се изгубила от общественото пространство, докато Чарлз бил изпратен от майка си за няколко месеца в Австралия. Официалната информация във Великобритания обаче твърди, че двамата са започнали да се срещат цели 5 години след появата на бял свят на Саймън.

Мъжът, който има девет деца и щастлив брак, е написал писмо до Елизабет Втора още преди години. В него той настоявал да бъде направен ДНК тест за произхода му. Но така и не получил отговор. След развода си с принцеса Даяна и нейната трагична смърт, Чарлз се омъжва за Камила. Това стана през 2005 г., близо 10 години след като тя се развежда с Андрю Паркър Боулс.

Прегледана: 51885

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече